Gyász: Ő itt Melinda, akivel párja három gyermeke szeme előtt végzett csak azért, mert....

Gyász: Ő itt Melinda, akivel párja három gyermeke szeme előtt végzett csak azért, mert....


A győri családirtás után itt az újabb vérfürdő. A szívtelen férfit az sem hatotta meg, hogy három gyerek tartózkodik a házban.

Zokogva mutatja meggyilkolt testvére fényképét Orsós Krisztina, akinek a a nővérét kegyetlenül megölték, és az otthona hamuvá vált. A Mélykúton élő Melinda ugyanis a gyermekeivel szerda este az ő házába menekült a megvadult élettársától, aki – miután rájuk talált – egy késsel elvágta a nyakát, majd mellkason szúrta. A vérengzés után megengedte a gázt, felgyújtotta a házat, és a fegyvert maga ellen fordította, de már nem tudta befejezni a tervét.

Meggyilkolt testvére fotóját mutatja a gyászoló húg. Orsós Melinda és a garai T. József néhány hónapja alkottak egy párt. A férfi szinte azonnal odaköltözött abba a házba, ahol a 30 éves nő nevelte a gyermekeit. A 27 éves férfi a rokonok szerint őrülten féltékeny volt, rendszeresen bántotta az édesanyát.

– MELINDA RETTEGETT TŐLE,

ezért szerdán munka után elment a szomszédos településen lévő rendőrségre. A járőrök később hazavitték, majd magára hagyták. Végül összepakolt és a gyerekeivel együtt átjött hozzánk – mesélte a Borsnak az áldozat testvére, Krisztina.

A férfi azonban az esti órákban megjelent náluk. Az épületben a két nő mellett a két-két gyermekük is ott tartózkodott.

ÜVÖLTÖZÖTT, MAJD FELKAPTA AZ EGYIK KÉSEM A KONYHAPULTRÓL. KÖNYÖRÖGTEM, HOGY TEGYE LE, MERT A GYEREKEK IS ITT VANNAK, DE TELJESEN ELBORULT AZ AGYA – emlékezett vissza a könnyeivel küszködve a megtört testvér.

A 27 éves támadó egy váratlan pillanatban elvágta élettársa torkát, majd a mellkasába döfte a kést. A gyilkosság után megfogta a gyerekeket és pizsamában kitette őket az utcára, aztán megengedte a gázt és felgyújtotta a házat, majd magába döfte a kést. A kiérkező mentősök még életben tudták tartani, jelenleg kórházban van.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!