Rendkívüli igazsággal állt ki Ambrus Attila a celebek által bántott nyugdíjasok mellett:-"Bár én bűnöző voltam, de amit ti műveltek az nem más, mint..."Nem telik el nap, hogy ne lenne celeb, aki bántja a nyugdíjasokat.
Szandi,Pataky , Nagy Feró, Alekosz és most tegnap Hujber Feri, akik szerint nem kell a nyugdíjasoknak prémiumot osztogatni, amikor már semmi hasznuk nincs az országra nézve.
Sokan háborodtak fel szavaikon, hisz tudjuk nincs igazuk.
Ambrus Attila, akit sokan elítélnek múltja miatt, de talán többen kedvelik, ma reggel a következő szavakkal állt ki a nyugdíjasokért:
"Tudom, hogy most sok celeb meg fog útálni, de nem bánom, mert nem tudom tovább nézni, hogy nap, mint nap bántjátok a nyugdíjasokat.
Őket, akik 40-50 évet dolgoztak és azt mondjátok rájuk, hogy nem érdemlik meg a prémiumot.
Abban adok igazat, hogy valóban nem egy-egy rendkívüli juttatással kellene őket megdobni, mint inkább becsületes nyugdíjat adni nekik.
Nincs nektek nyugdíjas rokonotok, hozzátartozótok, akikkel törődnétek?
Nekünk nem az a dolgunk, hogy bántsuk az embereket, hanem inkább az , hogy tegyük a dolgunk, amíg lehet.
Én leültem büntetésem és egyszerű életet élek, de számomra mindennél fontosabb, hogy nyugodt lelkiismerettel tudjak aludni.
Megkérdezlek titeket mennyi pénzt adott nektek akormány azért, hogy ilyen megalázó kijelentéseket tegyetek?
Véleményem szerint kérjetek bocsánatot a tisztességben több évtizedet ledolgozott emberektől és törődjetetek a saját dolgotokkal, hisz én apaként minden este imával fekszem le, mert tudom Isten megbüntethet bűnömért, én viszont szeretném tisztességben felnevelni Annát."
Mi teljes mértékben egyetértünk Ambrus Attilával, amennyiben Ön is kérjük ossza meg szavait, hogy minél több emberhez eljussanak ezek az igaz gondolatok!