Pataky Attila újra megfenyegette a magyar népet:-"Aki nem a Fidesz jelöltjeire szavazott tegnap, arra számítson, hogy...!"


Tegnap lezárultak az önkormányzati választások.
Amint azt mndannyian tudjuk vegyes lett az eredmény, hisz Budapesten nem tarolt a Fidesz.
Pataky Attila soha nem titkolta politikai hovatartozását, így ma kora reggel ezekkel a szavakkal támadt az emberekre.
"Szomorúan tapasztalom, hogy mennyi birka ember van még az országban, akik nem látják, hogy egyedül a Fideszt képviselő emberek tudnak tenni érdemben az országért.
Hiába a nagy üdvrivalgás az országnak azon kevés városaiban, ahol az ellenzék jelöltjei nyertek.
Mély meggyőződésem, hogy ebben az országban egyedül Orbán Viktor és emberei képesek arra, hogy Magyarországot Európa élére juttassák.
Szégyelje magát minden ember, aki nem a Fidesz jelöltjeire tette voksát, hisz ezzel elárulta országunk legkiválóbb kormányát és magát Orbán Viktort, akinél még senki nem tett több jót a magyar népért.
Mindenki tudja rólam, hogy személyes kapcsolatom van a Földönkívüliekkel, sőt számtalan táltossal, akik segítségével el tudok átkozni minden semmirekellő, hiszékeny és hálátlan embert, aki nemcsak süket és vak, de még ki merem mondani egy gerinctelen féreg is.
Imádom Magyaországot, hisz nem titok felnőtt gyermekeim mellé szeretnék még egy csöppséget, aki remélem már nem ilyen hazug emberek között fog felnőni!" 

Mi bortányosnak sőt eszementnek véljük Patakyt, ezért kérjük tiltakozzon egy megosztással felháborító szavai ellen!