Nagyon nagy a baj! Szívszorító szavakkal fordult Hopp Csilla az emberekhez:-"Aki csak egy kicsit is együttérez velem kérem olvassa el kérésemet!"Tudjuk, hopp Csilla milyen fájdalmon megy keresztül, hisz elvesztette kisfiát
Most váratlan információ került napvilágra.
Az orvosok véleménye szerint a zenész kisfiának semmi keresnivalója nem volt az utcán a baleset időpontjában, mivel négy nappal a tragédia előtt mandulaműtétje volt.
A Bors úgy tudja, hogy Dávidka műtétje sikeres volt, nem je­lentkezett komplikáció, az édesanya megkapott minden olyan instrukciót, amit ilyenkor az orvosok adni szoktak a szülőknek. Az orvosi vélemények megoszlanak, de többek szerint a kis­fiúnak inkább ágyban lett volna a helye négy nappal a műtét után, semmint egy tömegrendezvényen.
Ha nem is ágyhoz kötötten, de a pihenés mindenképpen javasolt.
Csilla a következő kéréssel fordultaz emberekhez:
"Meghalok a fájdalomtól, mert nem tudom feldolgozni kisfiam elvesztését.
Tudom, hogy talánnem lett volna szabad kivinnem a lakásból, de igazi örökmozgó volt, ezért csak levegőre akartam vinni, mert nagyon szépen kért engem.
Megkérdezem önöket, bár feltámasztani már nem tudom, de valóban felelőtlen anya vagyok?
Minden őszinte szót nagyon köszönök és elfogadok, de sokat segítenének azzal, ha elmondanák önök mit tettek volna a helyemben!"