Gyermekorvos vagyok egy pesti klinikán és örökbefogadtam egy szívbeteg kislányt, akiről lemondott a "családja".Nem kérek mást csak nézzék meg ma 3 éves kislányom és köszöntsék őt ezen a napon, mert nagyon boldoggá tennének vele!

Ez az egyik budapesti kórházban dolgozó doktornő adoptálta egyik kis betegét, akiről a gyermekgyógyászati intenzív osztályon gondoskodott. (a szóban forgó kórház nevét kérésére nem tesszük közzé).
A kislány szívelégtelenséggel született, első műtétje idején mindössze négy napos volt.
Pár nappal később újabb beavatkozásra volt szükség, és még legalább egyszer kés alá kell feküdnie. Az is elképzelhető, hogy a későbbiekben szívátültetésre lesz majd szüksége.
A kislányról tudni kell, hogy lemondott róla az édesanyja és apja néhány nappal a születését követően, a 30 éves doktornő pedig az örökbefogadásáért harcolt a csöppségnek, ami Magyarországon nem könnyű dolog, de mint látjuk nem is lehetetlen.
A család és hozzátartozói teljesen lemondtak a kisbabáról és nem tartottak rá igényt.
A gyámhivatal pedig alapos kivizsgálás után Évának és szintén a kórházban dolgozó férjének ítélte a csöppséget, akit Rékának neveztek el.
“Emlékszem első szívműtétje után pár napig kómában volt és mesterségesen lélegeztették, ám én sokat beszélgettem ekkor is vele, és minden gondolkodás nélkül azt mondtam neki: Kicsikém, ha kinyitod a szemed és meggyógyulsz, akkor én hazaviszlek...” – mesélte elérzékenyülve Éva.
- Ritka és csodálatos történet az övé.
Ha önöket is meghatotta, kérjük egy megosztással fejezzék ki, lássa meg a világ, hogy ilyen is létezik hazánkban.
Le a kalappal Ön előtt kedves Éva Az Isten áldjon meg titeket !
Kérjük önöket köszöntsék kislányukat, hogy teljesüljön Éva kívánsága!