Szívszorító szavakkal fordult gyászában Hopp Csilla temetés előtt az emberekhez:-"Aki csak egy kicsit is együttérez velem, kérem olvassa el szavaimat!"A napokban minden sajtó televolt L.L.Juniorék kisfiának Dávidkának a tragédiájával.
Hatalmas támadások érték a családot.
Ma reggel Hopp Csilla a gyászoló édesanya a következő megható sorokkal fordult az emberekhez:
"Nem tudom elmondani, mekkora fájdalmat érzek.
Elvesztettem kisfiamat, akivel ott voltam halála pillanatában.
Az egész ország rólunk beszél, amit megértek, hisz ismernek minket.
Nagyon fáj, hogy Dávidka édesapja még gyermekünk halálából is reklámot akar csinálni magának, az pedig, hogy másik fiunkat akarja elvenni tőlem az őrületbe kerget.
Talán hibás voltam, talán nem, de kérem higgyék el, nincs nagyobb büntetés számomra Istentől, mint az, hogy elvette tőlem túndéri kisfiamat.
Pénteken lesz a temetés, amit nem tudom hogy élek túl, de egy biztos idegösszeomlást kaptam, győgyszerekkel tudok létezni, ennek ellenére azt érzem, bár én haltam volna meg.
Megkérek mindenkit, aki csak egy kicsit is együttérez velem, ne támadják sem férjem, sem engem, hagyják meg nekem, hogy csendben tudjam gyászomat megélni!
Kisfiamat nem támaszthatja már fel senki, ezért kérem önöket ne tegyenek mást, csak biztassanak néhány szóval, mert úgy érzem belehalok a fájdalomba!
Minden támogató szót előre is köszönök: Hopp Csilla