Rendkívüli igazsággal ment neki Kovács Kati Nagy Ferónak, aki szalag mellé küldené vissza a nyugdíjasokat.-" Feró te nem szégyelled magad, amiért...?"
Amint azt olvashatták Nagy Feró egyetértett Varga Mihály bejelentésel.
A pénzügyminiszter ugyanis azzal állt elő, hogy a nyugdíjasokat vissza kell küldeni a munkaerőpiacra és szalag mellé állítani. Elmondása szerint, csak így állítható meg az ipari termelés hanyatlása.
Az énekes véleménye, hogy két lehetősége marad a nyugdíjasnak! Vagy visszamegy a szalag mellé dolgozni még pár évet vagy ha úgy dönt hogy nem, akkor a továbbiakban nem kap nyugdíjat.
Ilyen egyszerű az egész.
Kovács Kati rendkívüli igazsággal osztotta ki Nagy Ferót:
"Nem szégyelled te magad Feró, hogy képes vagy még arra is , hogy nekiess a nyugdíjasoknak, csak azért, mert eladtad a lelked a Fidesznek?
Van neked fogalmad arról mit jelent szalag mellett dolgozni, ami még egy fiatal számára is megterhelő?
Igazuk van az embereknek amikor a nemzet csótányának neveznek, hisz eladtad a lelked Orbán Viktornak, mert ezeket a szavakat ők adták a szádba!
Ha annyira kemény ember vagy menj el dolgozni egy gyárba, mert ilyen kijelentések után nem sokan fognak elmenni a koncerjeidre!
Tudod mit Feró, ha te nem is, de én én szégyellem, hogy ilyen énekesek még egyáltalán kiállhatnak a színpadra."
Mi teljes mértékben egyetértünk a művésznővel, amennyiben ön is kérjük osszák meg szavait, mert felháborító, amit Feró művel!