Mindent elsöprő igazsággal állt ki a nyugdíjasok mellett Majka, akiket Stohl András csúnyán kigúnyolt: -"Van neked lelked azt mondani, hogy nem érdemlik meg a támogatást, amikor...?"Amint azt tegnap olvashatták Stohl András csúnya szavakkal illette anyugdíjasokat, mert szerinte nem érdemlik meg a 9000 forintos rezsiutalványt.
Sokan felháborodtak szavain, így Majka is, aki már többször is kiállt a magyar emberekért.
Ma reggel a következő sorokkal védte meg a nyugdíjas embereket.
"Szomorúan, sőt felháborodva olvastam szavaid, melyekkel azt nyilatkoztad, hogy örüljenek hogy kapják ezt a 9000 forintos rezsiutalványt, ha rajtad múlna biztos nem adnád mert, így is jól élnek.
Nem hogy erre, hanem más extra juttatásra sincs semmi szükségük. Olyan mértékben megemelkedtek a nyugdíjak, hogy bőven meg tudnak belőle élni. Feleslegesen költ rájuk a kormány még pluszban. Követelni azt tudnak, de ha arról van szó, hogy 72 éves korukig dolgozniuk kell, akkor egyből zúgolódnak. Ez a baj a magyarokkal, hogy büdös a munka.
Lelketlen ember vagy Andris, hisz végig gürcölték az életüket és ennek ellenére rákényszerülnek arra, hogy még nyugdíj mellett is dolgozzanak.
Véleményem szerint nem rezsiutalvánnyal kellene támogatni őket, mint tisztességes nyugdíjt adni nekik, melyet 40-50 éves munka után igenis megérdemelnek.
Nekem vannak nagyszüleim és egyszerrű ózdi gyerekként nem felejtettem el honnan jöttem.
Talán megsértődsz, de vond vissza szavaid, mert szégyen ahogy megsértetted azt a korosztályt, aki igenis tudja mi a kemény munka!"
Önnek mi a véleménye Majka szavairól, mert szerintünk újra megmutatta, hogy tud ember maradni minden körülmények között.

Az alábbi gombok segítségével oszthatja meg a cikket, ha fontosnak találja a mondanivalóját!