Majka kíméletlenül helyre tette a magyar embereket támadó Pataky Attilát:-"Életedben nem dolgoztál te 18 órát, de mióta benyaltál a..."

Budapest - Majoros Péter Majka kíméletlenül helyre tette Pataky Attilát, aki szerint jól élnek a magyar emberek, csak azért siránkoznak, mert csupa haszontalan dologra költik a pénzüket, miközben sokkal szerényebben kellene élniük. Pataky nyilatkozatában hozzátette, hogy szégyelli, hogy magyarnak született.
Majka sorait változtatás nélkül közöljük:
"Életedben nem dolgoztál te 18 órát, pár éve telesírtad a médiát a bedőlő hiteled miatt, de mióta csontig benyaltál a kormánynak azóta kinyílt a csipád. Mi jogon osztod te be a magyar emberek pénzét?
Milyen jogon jelented ki azt, hogy a többség a kocsmában költi el a pénzét? Tényleg szégyelled, hogy magyar ember vagy? Akkor mit keresel még ebben az országban? Kedves barátaid szépen elüldözték innen a pályakezdő fiatalokat, velük tarthatnál te is...Hogy mered venni a bátorságot ehhez a nagyképű stílushoz ország világ előtt?! Szégyelld csak te el magad!"
Szeretettel várjuk olvasóink véleményét hozzászólás formájában!