Majka kemény igazsággal védte meg a magyar embereket Nagy Feró gusztustalan támadásától:-"Belőled egy Fidesz-bérenc lett! Ha te 80 éves korukig dolgoztatnád az embereket akkor megkérdezném, hogy..."Amint azt olvashatták Nagy Feró csúnyán támadt rá az emberekre, miszerint lusták és ingyenélők azemberek, hisz 80 éves korukig dolgozhatnának, de nem teszik, mert egész nap henyélnek, hisz a kormány jólmegfizeti a nyugdíjasokat.
Ezért 80 évre emelné a nyugdíjkorhatárt, hogy megtanulják mi is a munka.
100 ezrek háborodtak fel szavain, így többek között Majka is.
Meghatódva olvastuk Ferónak intézett szavait:
"Eddig is érezték a magyar emberek, hogy csótány vagy.
Lelketlen és nagyképű ember, aki bántja azokat, akik ledolgozták az életüket és nevetséges nyugdíjjal alázza meg őket a kormány.
Felháborító, amit megengedsz magadnak, amikor olyan kijelentést teszel, hogy jól eltartja őket az Orbán kormány.
A párnájuk alatt tartják a pénzüket Feró?
Egy olyan korosztályról beszélsz, akik igaz becsülettel, legtöbben egy munkahelyen húztakle 40-45 évet és még most is arra kényszerülnek, hogy dolgozni menjenek, mert nem tudnak becsülettel megélni a nyugdíjukból.
Ez neked a dőzsölés?
Gondolkodsz te, amikor ilyen szavakkal alázod az embereket, hogy 80 évre kellene emelni a nyugdíjkorhatárt? Megkérdezném tőled Feró, mennyi pénzt adott neked Orbán Viktor, hogy ilyen otrombán alázd meg az embereket? Szégyelld magad, amiért bántod az embereket, hisz ők aztán verejtékkel dolgoztakmeg minden fillérükért!"
Persze ezt adták a szádba, ezt kell terjeszteni azért, hogy a kormány kegyeit élvezd! "
Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!