Szívszorító kéréssel fordult Pogány Judit az emberekhez: " Talán ez lehet életemben az utolsó lehetőségem, de döntésemben az Önök véleményére van szükségem!"
Pogány Juditot szinte az egész ország szereti.
Tudjuk, hogy rengeteg rajzfilmben hallhatjuk hangját, amit nemcsak a gyerekek, de mi is nagyon kedvelünk.
Ma reggel rendkívül őszinte, de szívszorító kéréssel fordult az emberekhez:
" Érzem, hogy gyorsan telik az idő és nem tudhatjuk meddig élünk.
Hálás vagyok az embereknek, amiért rengeteg visszajelzést kaptam, hogy gyermekeik unokáik még most is kedvelik hangom és imádják a rajzfilmeket.
Néhány hónappal ezelőtt úgy gondoltam elvállalom néhány film szinkronhangját, most viszont arra az elhatározásra jutottam, hogy személyesen szeretnék találkozni a felnőttekkel és gyerekekkel.
Mindannyian tudjuk, hogy egyre kevesebb népmesét hallgatnak, néznek a gyermekek, viszont annál több agresszív jelenetekkel találkozhatnak a televízióban.
Ezért is gondoltam arra, hogy amennyiben igény van rá nagyon szívesen ellátogatnék az országban bármelyik iskolába vagy Művelődési Központba, ahol személyesen mondanék el néhány mesét a gyermekeknek, felnőtteknek.
Önök tisztában vannak azzal, hogy népmeséink az emberek vágyait, érzéseit fejezik ki és örök tanulsággal bírnak.
Úgy érzem hagyományainkat nemcsak őrizni, de továbbadni is kötelességünk.
Ennek ellenére nem sértődöm meg, ha úgy érzik nincs már rám szükségük, hisz rengeteg fiatal van, aki nagyon ügyes és szintén megteheti azt,amit én szeretnék.
A fellépésekért nem akarok pénzt kérni, hisz engem a mosolygó arcok, a személyes találkozás tenne boldoggá.
Minden őszinte szót, véleményt előre is köszönök!"
Mi nagyon hálásak vagyunk Pogány Juditnak, amiért ilyen remek ötlettel állt elő.
Amennyiben Önök vagy gyermekeik, unokáik is szeretnének vele találkozni kérjük biztassák Őt és kommentben írják meg mely településen látnák őt szívesen!