Olyan ötlettel állt elő Molnár Ferenc Caramel a beteg gyermekek segítésére, amelyről az egész kormány példát vehet.Támogassuk tervét néhány biztató és elismerő szóval!Amint azt folyamatosan olvashatjuk a magyar kormány rengeteg beteg gyermek gyógyítását utasítja el azzal az indokkal, hogy nincs elég pénz rájuk.
Arról is adtunk hírt, hogy a kormány visszautasította, sőt megfenyegette Kovács Katit és Koncz Zsuzsát, amiért jótékonysági koncertekkel szeretnének segíteni.
Rengeteg ember felháborodott ezen.
Ma Molnár Ferenc Caramel szívszorító sorokat tett közzé.
Szó szerint idézzük az Indexnek adott nyilatkozatát:
"Én nem szeretek politizálni, de mélységesen elszomorít, hogy elutasítja a kormány a nagy beteg gyerekek támogatását, indokolva azzal, hogy nincs rá pénz.
Zsuzsát és Katit tisztelem és becsülöm a tervükért.
Nem szeretném megbántani a Miniszterelnök Urat, de ki merem mondani szégyen és gyalázat, ami a magyar egészségügyben folyik.
Ami felháborít és a következő döntésemben magabiztossá tett nem más, mint az, hogy rengeteg kórházban jártam és látom milyen kaotikus állapotok vannak.
Senki előtt nem titok, hogy kislányunk Szofi is beteg volt és bár jelenleg jó állapotban van, át tudom érezni a szenvedő gyermekek szüleinek helyzetét.
Nem sokat kellett gondolkodnom, hogy a következő elhatározásra jussak.
Előre kijelentem engem ettől a tervemtől senki nem tud eltántorítani vagy lebeszélni.
Én nem vagyok milliomos ember, mint az országban sokan, de nem is vágyom rá
Rengeteg helyre meghívtak koncertezni, ezért úgy döntöttem minden fellépésemből befolyt összeg felével segíteni fogom a súlyosan beteg gyermekek kezelését és gyógyszereit.
Remélem elgondolkodik végre a kormány, hogy mi egyszerű emberek teszünk egy neme ügy érdekében, ők viszont olyan beruházásokra költika milliárdokat, amire véleményem szerint nincs szükség."
Mi csak megköszönni tudjuk Caramelnek, hogy csatlakozik a két énekes nőhöz és megmutatta újra, hogy nem felejtette el honnan jött.
Amennyiben egyetért velünk, kérjük kommentben jelezze mely településen látnák Őt szívesen, majd osszák meg szavait, hogy minél több emberhez eljussanak ezek!