Olyan elszánt ötlettel állt elő Sztevanovity Zorán a beteg gyemekek segítésére, melyről amagyar kormány is példtát vehet!Támogassuk tervét néhány biztató szóval,segítvén azzal, hogy sikerüljön!Szomorúan olvashattuk, hogy amagyar kormány rengeteg beteg gyermek szüleinek kérelmét visszautasította azzal az indokkal, hogy nincs rá pénz és a gyógyulásukhoz szükséges külföldi gyógyszerek hatása bizonytalan.
Kovács Kati és Koncz Zsuzsa is szeretnének segíteni, kiket a kormány több esetben megfenyegetett,hisz véleményük szerint nincs szükség a segítségre, hisz az egészségüggyel minden rendben van.
Zorán soha nem panaszkodott és nem politizált, de ma rendkívül elszánt és megható bejelentést tett:
"Szomorúan tapasztalom, hogy mennyi súlyos beteg gyermek van az országban, akiknek gyógyítására a magyar kormány nem ad pénzt, mondván fontosabb dolgokra kell költeniük.
Felháborítónak vélem, hogy stadionok épülnek, amelyekre véleményem szerint semmi szükség nincs.
Én nem vagyok milliomos, de soha nem is panaszkodtam.
Már rég óta tervezem, hogy újra fellépek több helyen az országban, mely koncertek bevételét felajánlom a súlyosan beteg gyermekek gyógyítására.
Mindezt tesszem mélységes alázattal, hisz nincs borzasztóbb annál, mint amikor egy család a pénz miatt veszti el gyermekét.
Felettem is telik az idő, ezért nem tudhathatom meddig van szükség dalaimra, ezért egy percig sem habozok tovább.
Nagyon fáj, hogy olyan kormány van hatalmon, akik nem mérlegelik mi a fontos a magyar embereknek.
Igyekszek minden meghívást elfogadni, hogy segíteni tudjunk az ártatlan, beteg gyermekeken."

Kérjük Önöket támogassák tervét néhány biztató szóval és osszák meg szavait, hogy minél több ember biztatni zudja őt, hisz szerintünk nagyon szép gesztus, amit tesz!