Elképesztő igazsággal állt ki Korda Gyuri bácsi a magyar emberek mellett, akiket Mészáros Lőrinc a halálukig dolgoztatna:-"Uram, hogy van lelke ilyen szavakat használni, amikor...?"
Amint azt tegnap olvashatták Mészáros Lőrinc nyilatkozott a 444.hu-nak a nyugdíjrendszerrel kapcsolatban, mi szerint amagyar emberek panaszkodnak ahelyett, hogy dolgoznának.
Sokan felháborodtak szavain, így ma kora reggel Korda Gyuri bácsi újra kiállt a magyaremberek mellett:
Változtatás nélkül idézzük szavait:
"Mélységes szomorúsággal olvastam szavait, mi szerint Ön egyetlen fillért sem adna annak, aki nem dolgozik 75-80 éves koráig.
Tudomásom szeint Orbán Viktor épp a nyugdíjkorhatár csökkentésére készül.
Ön azt vallja, hogy a munka nemesíti a jellemet és az elmét, így az se lenne baj, ha 75-80 év lenne az új nyugdíjkorhatár.
Még elnézést sem kérek, mert szerintem Ön egy igazságtalan, kegyetlen ember.
Én idős vagyok már, nincs veszíteni valóm, ezért igenis kimondom, amit csinál, az egyenesen polgárpukkasztó.
Elmondtam már, hogy sok mindent megéltem, de ami most folyik Magyarországon, az nem más, mint az emberek hergelése, megfélemlítése.
Én is aktív vagyokmég, bár nem a pénzért teszem, csak szeretek találkozni a közönségemmel.
Ennek ellenére az a véleményem, hogy 55 évesen minden embernek el kellene mennie nyugdíjba, hisz ekkora elfáradnak, testileg, lelkileg.
El is taposhat engem, de meg kell kérdeznem, honnan tudja Ön mi a munka, hogy veszi a bátorságot és ilyen igazságtalan szavakkal támadja a becsületes embereket?"
Mi teljes mértékben egyetértünk Korda Gyuri Bácsival és köszönjük, hogy újra hangot adott véleményének!
Amennyiben igazat ad Neki, kérjük merje megosztani szavait!