Wáberer György milliárdos újabb felajánlásáról a kormány is példát vehet. Gratulálunk Uram, Ön talpig ember!Köztudott hogy Wáberer György Magyarország milliárdosa, hogyan segít a rászoruló embereken.
Hátrányos helyzetű emberek társadalmi esélyegyenlőségének biztosítására alapítványt hozott létre egymilliárd forintos tőkével Wáberer György vállalkozó, a hetedik leggazdagabb magyar, aki korábban szállítmányozási cégével alapozta meg vagyonát.
Tudjuk, hogy a magyar kormány számos esetben elutasította a beteg gyermekek támogatását, hivatkozva arra, hogy nincs elég pénz a kasszában.
"Nem szeretnék megbántani senkit, de mélységes fájdalommal vettem tudomásul, hogy rengeteg gyermek hal meg az országban azért, mert szüleiknek nincs pénzük gyógyszerekre, kezelésre.
Felháborítónak vélem, hogy a kormány elutasít számtalan kérelmet azzal az indokkal, hogy nem biztos a gyógyulásuk, magyarul lemond az életükről.
Engem nem tesz boldoggá a pénz, hisz az csak egy eszköz, mely kényelmesebbé teheti az ember életét.
Ezért döntöttem úgy, hogy amíg élek és mozdulni tudok, sőt halálom után is /Alapítván formájában/ teljes erőmmel támogatni fogom a beteg gyermekeket.
Úgy gondolom szégyen a kormányra nézve, hogy milliárdokat költ stadionokra és számtalan haszontalan dolgokra, miközben gyermekeket ítélnek halálra."
Mi teljes mértékben egyetértünk Wáberer György szavaival és köszönjük, hogy ilyen példát mutat!
Amennyiben önök szerint is talpig ember, úgy kérjük juttassák el sorait másokhoz is egy megosztással!