Törőcsik Mari elképesztő üzenete a magyarokat gyalázó Pataky Attilához:"Attila! Nem hiszem el, hogy Te is..."Pataky Attila szinte minden napos beszólásaitól már rengeteg embernek elege lett.
Törőcsik Mari, akit sokan kedvelünk sem tudta már véka alá rejteni véleményét.
"Attila, Attila! Nem hiszem el, hogy Te is öregségedre bolondulsz meg.. Nagy hiba volt, hogy pár éve a TV-ben sajnáltattad magad a hiteleid miatt és nyíltan szidtad a kormányt, most meg már már épp az ellenkezőjét mondod és undort keltő módon beszólsz a magyar népnek.
Azoknak, akik oly lelkesen szerették az EDDA-t, a zenéiden nőttek fel és zenei munkásságodat igenis értékelték. Most meg őket bántod kijelentéseiddel?! Attila, ez nem egy művészemberhez méltó viselkedés! Én a helyedben azonnal elnézést kérnék mindenkitől, akit kijelentéseiddel magadra haragítottál.
Azt javaslom, hogy kerüld az efféle nyilvános megnyilvánulásokat a jövőben és éljetek jó egészségben, boldogságban. Mi személyesen nem vagyunk kapcsolatban, ettől függetlenül remélem, hogy a megosztásokon keresztül eljut hozzád az üzenetem. A Jó Isten legyen veled és egész családoddal!"
- Legyen kedves ossza meg, aki szerint is igaza van Törőcsik Marinak!