Nagyszerű hírt jelentett be Caramel daganatos kislányukról.Arra kérjük mindazokat, akik kedvelik az énekest, olvassák el rajongóikhoz írt szívhez szóló sorait!Pokoli, könnyekkel, fájdalommal, mégis reménnyel és boldogsággal teli évet tudhat maga mögött Molnár Ferenc Caramel és családja.
Az énekes tavaly árulta el az Instagram-oldalán, hogy kislányát, Szofit (4) akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, majd azonnal megkezdődött a kezelése. A rokonok mellett barátok és rajongók ezrei imádkoztak a gyermekért, és úgy tűnik, kérésük meghallgatásra talált: orvosi engedéllyel Szofi hamarosan visszatérhet az óvodába – tünetmentesnek nyilvánították.
– "A jövő héten élesben kezdhetjük az ovit, így, egy év után... Ez nagyon fontos pillanat – mondta Caramel felesége, Szilvia könnyes szemmel. – Tudom, hogy ennek örülnünk kellene, de nagyon furcsa érzés. Annyira összeszoktunk az elmúlt egy év alatt."
Mint ismert, a népszerű zenész és családjának élete tavaly tavasszal egyetlen pillanat alatt omlott össze, s hosszú, küzdelmekkel teli időszak kezdődött.
– "Hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy a kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul és köszönjük azt a sok szeretetet, amit az emberektől kaptunk, kapunk. Többet jelent mint gondolnák" – nyilatkozta Caramel.
Az énekes boldog lehet, amit párja közösségi oldala is bizonyít, hiszen az utóbbi időben – hosszú hónapok után – újra osztottak meg fotókat a kislányukról. Majd megköszönte a rajongóknak azt a számtalan imát, biztatást és szép szót, ami nélkül szerinte nem gyógyult volna ki a kislánya. A küzdelmes év után úgy néz ki, Caramelék végre maguk mögött hagyhatják a fájdalmukat. A kis Szofi már jár édesapja koncertjeire, akárcsak anyukája jógaóráira, nemrégiben pedig egy kis tengerimalacot is kapott, azaz tényleg sokat javulhatott az állapota.