Novák Katalinnál betelt a pohár: "Akik továbbra is támadni fognak a Facebookon arra számítsanak, hogy..."Novák Katalinnál betelt a pohár: "Akik továbbra is támadni fognak a Facebookon arra számítsanak, hogy..."
Amint azt néhány hete megírtuk Orbán Viktor megfenyegette a magyar embereket, hogy töröltet minden olyan bejegyzést, amely az Ő és kormányának lejáratásáról szól.
Sokan észrevették, hogy nagyon sok olyan kommentelő profilját törölték, illetve hetekre letiltották, aki negatív kritikával illette Öt.
Novák Katalin Államtitkár a következőt nyilatkozta:
"Mélyen fel vagyok háborodva és igazat adok a Miniszterelnöknek, amiért megfenyegette az embereket, akik igazságtalan megjegyzéseket írnak róla a Facebookon.
Azt tapasztalom, hogy ezt teszik velem is.
Én vagyok azok egyike a kormányban, aki azért harcolok, hogy a fiataloknak, a családoknak segítsek.
Ennek ellenére fenyegető leveleket és üzeneteket kapok.
Elegem van az ellenzék uszításából, hisz tudom mindezért Ők a felelősek.
Nem tudják elfogadni, hogy 70%-os győzelmet arattunk, ezért mindent megtesznek azért, hogy igazságtalan vádakkal lejárassanak bennünket.
Ők nem mások, mint hazaárulók, hisz támadják azt a kormányt, amely előtt senki nem tett annyit Magyarország felvirágoztatásáért, mint a Fidesz.
Utoljára szólítom fel az engem támadókat, fejezzék be az uszítást, mert olyan szankciókat fogunk életbe léptetni, melyek meggátolnak minden olyan lehetőséget, hogy igazságtalanul tudjanak vádaskodni."
Mi megdöbbentőnek véljük Novák Katalin fenyegetőzését, hisz állítólag szólásszabadság van az országban.
Önnek mi a véleménye Novák Katalin kirohanásáról?