Lázár János:" A magyarok nem tudnak mit kezdeni felhalmozódó vagyonukkal, mert..."A Magyar Nemzet írta meg a Magyar Nemzeti Bank statisztikáira hivatkozva, hogy 2018 végén 53 788 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona. Ez 1212 milliárd forintos emelkedés az előző negyedévhez képest, éves alapon pedig 4420 milliárdnyi a gyarapodás.
A lapnak ennek kapcsán nyilatkozott Lázár János. Szerinte látszik, hogy a lakosság jelentős része nem tud érdemben mit kezdeni a felhalmozódó vagyonával. Mutatjuk, mivel indokolta mindezt. Idézzük:
"Véleményünk szerint a magyar lakosság jelentős hányada nem tud mit kezdeni a felhalmozódott vagyonával, ami az utóbbi években megnövekedett életszínvonal miatti többletkereset félrerakása miatt keletkezett. Megfigyelhető, hogy az országban szinte mindegyik társadalmi réteg jobban él, mint mondjuk 6-7 évvel ezelőtt." - tette hozzá a kormánytag.
- Önök szerint is így van ez? Mi sajnos nem így látjuk. Egy megosztással kérjük jelezze az, aki szintén tudna mit kezdeni a "felhalmozódó vagyonával!"