Kíméletlen igazsággal ment neki Bogdán László Deutsch Tamásnak : "Nem azért jönnek haza a fiatalok külföldről, mert itthon jobb az élet, hanem mert...."Kíméletlen igazsággal ment neki Bogdán László Deutsch Tamásnak: "Nem azért jönnek haza a fiatalok külföldről, mert itthon jobb az élet, hanem mert...."
Amint azt a napokban olvashatták Deutsch Tamás kijelentette, hogy a magyarok szivárognak haza, hisz a magasabb életszínvonal miatt már felesleges külföldre menniük dolgozni.
Bogdán László Cserdi embere viszont teljesen másképpen gondolja.
"Tisztelt Deutsch Tamás!
Nem szeretném Önt megbántani, de ezt a kijelentését remélem Ön sem gondolja komolyan!
Mindenki tudja, hogy sajnos a magyar fiatalok nem jönnek haza tömegesen egy jobb élet reményében, hisz Önök nem fizetik meg őket becsülettel.
Aki haza jön, azért teszi, mert hiányzik a családja, de egy-egy hosszabb, rövidebb látogatás után sajnos visszamennek dolgozni.
Borzalmas látni, hallani, amint a nagyszülők panaszkodnak, hogy csak interneten keresztül tudnak kommunikálni gyermekeikkel, unokájukkal.
Olyan tehetséges fiatalokat veszít el az ország, akik itthon is megállnák helyüket, hisz kint keményen dolgoznak.
Ön többször hangoztatta, hogy "kalandvágyból" mennek ki külföldre.
Ez nem igaz, hisz külföldön mindig idegenek maradnak, akik tudjuk sokkal kevesebb bért kapnak az adott országban, mint az ottani állampolgárok.
Kérem Önt ne akarja hazugságokkal magyarázni a történéseket, mert a magyar emberek reálisan látják a valóságot."
Önnek mi a véleménye Bogdán László szavairól?