Bálint gazda üzenete az ország vezetőinek a dunai hajóbalesettel kapcsolatban - "Csak akkor legyen kedvesek megosztani, amennyiben igazat adnak kérem tisztelettel..."


BUDAPEST  - Bálint gazda üzenete az ország vezetőinek a dunai hajóbalesettel kapcsolatban.

"Nem ismerem a balesetben elhunytakat, de a Dunán történtek azt gondolom, hogy az egész országot és talán az egész világot érintik. Az én szívem azóta is gyászban van, hiszen hatalmas veszteség ez mindenkinek. Véleményem szerint, aki nem így érez, az jobban teszi ha inkább csendben lehajtott fővel teszi a dolgát, éli a mindennapjait. De azt, amit Magyarország mondhatni 2 első embere megengedett magának az elmúlt egy héten, finoman szólva is kinyitotta a bicskát a zsebemben. 

Szégyenteljes kijelentéseket tettek a balesettel kapcsolatban ország világ előtt. Már a dél-koreai miniszterelnök és egész országa is gyűlöl bennünket a lekezelő viselkedésükért. Hogy engedhet meg magának bárki ilyen hangnemet egy ekkora tragédiával kapcsolatban, mint ők ketten? Én személy szerint követelem és ezt tartom tisztességesnek, hogy a miniszterelnök és M. Lőrinc nyilvánosan kérjenek bocsánatot Dél- Koreától és az egész világtól! Kíváncsi vagyok, hogy van e bennük még ennyi emberség!

Csak akkor legyen kedvesek megosztani soraimat, amennyiben igazat adnak kérem tisztelettel...Köszönöm szépen figyelmüket, Isten áldjon mindenkit!"