Tegnap délelőtt elindult hozzám látogatóba a 12 éves kisunokám, de véletlen rossz buszra szállt fel. Ekkor a busz sofőrje olyan dolgot tett, amiről mindenkinek tudnia kell!

Tegnap délelőtt elindult hozzám látogatóba a 12 éves kisunokám, de véletlen rossz buszra szállt fel. Ekkor a busz sofőrje olyan dolgot tett, amiről mindenkinek tudnia kell!


Tegnap délelőtt elindult hozzám a kisunokám látogatóba, de rossz buszra szállt fel. Amint észrevette a drágám, szólt a buszvezetőnek, hogy le szeretne szállni, mert ő eltévesztette a járatot.

De a sofőr nem engedte el őt, hanem megállt a legközelebb eső megállóban és felhívott engem Niki mobiljáról és kérte, hogy menjek el érte. Amikor odaértem szó szerint elképedtem az ott látottaktól. A Volánbusz bent állt a megállóban és a sofőr ott őrizte az én kis Nikikémet. 15 perc alatt odaértem, rettentően siettem, de én még ilyet nem láttam. Ezúton is szíves elnézését kérem minden utasnak a kellemetlenségért!

Szeretném megköszönni mérhetetlen kedvességét és türelmét a 68-as busz sofőrjének. Szeretném, ha minél többen tudnának arról, hogy milyen nagyszerű ember is ő valójában. Kérlek szépen osszátok meg a történteket!

Üdvözlettel:
Tábori Erzsébet
A halálra ijedt nagymama

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!