MOST ÉRKEZETT! Minden nyugdíjasnak jár EZ a május 1-én életbe lépő juttatás! Mindenkinek alanyi jogon jár. Mutatjuk a részleteket: - Osszátok meg, hogy senki se maradjon le róla!


A Kormány tegnapi ülésén megszavazta a 65. életévét be nem töltött nyugdíjasoknak járó utazási kedvezmény kibővítését, miszerint jóformán ingyen utazhatnak ők is ezentúl
.

A jelenleg tizenhat darab 50 %-os, és kettő darab 90 %-os utazási kedvezményt biztosító helyek számát így növelik majd meg: egy nyugdíjas 25 alkalommal teljesen ingyen veheti igénybe a szolgáltatást, és a következő 50 alkalommal pedig 90% kedvezménnyel. „A kedvezmény az ezt szabályozó, 2019. május 1-től hatályba lépő Kormányrendelet alapján valóban alanyi jogon jár, de csak a 65 éven aluliak vehetik igénybe, mivel a nyugdíjkorhatárt elért korúak a továbbiakban is ingyen utazhatnak. .„ - mondta Varga Mihály tárca nélküli miniszter.
Tulajdonképpen így már minden nyugdíjas ingyen és bérmentve utazhat Magyarország területén. Kérlek, osszátok meg, hogy minél több nyugdíjas értesülhessen erről a nagyszerű kedvezményről!