Kulka János 3 évvel súlyos betegsége után visszatér a színpadra, de még előtte egy szívszorító kéréssel fordul hozzánk: - Aki egy kicsit is szereti a művész urat támogassa pár kedves szóval!

Kulka János 3 évvel súlyos betegsége után visszatér a színpadra, de még előtte egy szívszorító kéréssel fordul hozzánk: - Aki egy kicsit is szereti a művész urat támogassa pár kedves szóval!Kulka János 3 évvel stroke-ja után ismét premierre készül. Mint ismeretes, a színész évekkel ezelőtt agyvérzést kapott és akkor úgy tűnt soha többé nem fog tudni játszani. A művész úr a visszavonulás mellett döntött nem is olyan rég, mert úgy érezte, hogy nem lenne már képes olyan tökéletes alakításokra mint azelőtt.

Nemrégiben Csehov Cseresznyéskert című darabjában kapott szerepet a művész. Most a színház egy új darabot tűz a műsorára, ami egy zenés, táncos, fekete humorral átitatott groteszk történet lesz és amiben szintén szerepet szántak Kulka Jánosnak. 

A művész úr, most a következő kéréssel fordult az emberekhez:

" Soha nem gondoltam volna, hogy velem ilyesmi megtörténhet, de három évvel ezelőtt utolért a vég, legalább is akkor úgy éreztem. A semmiből érkezett az az agyvérzés. Teljes mértékben meg voltam arról győződve, hogy soha többé nem fogok tudni színpadra állni. Újra kellett tanulnom beszélni, ezért is döntöttem amellett, hogy visszavonulok. Arra viszont álmomban sem gondoltam, hogy ilyen rohamos javulás áll be az állapotomba. Arra viszont álmomban sem gondoltam, hogy ilyen rohamos javulás áll be az állapotomba, nemrég pedig jött a megkeresés Soós Attila rendező részéről, amit félve bár, de elvállaltam.

Most egy újabb szerepre kért fel a színház és bevallom nagyon hiányzik a színpad és a közönség, de nem vagyok benne biztos, hogy képes vagyok-e újra a megfelelő alakításra. Elképesztően kemény harc áll a hátam mögött és nem tudom, hogy újra önmagam tudok e majd lenni. Nagyon félek attól, hogy csalódást okozok majd. Nem hiszem, hogy szégyen a bizonytalanság, ezért arra kérek mindenkit, írja meg őszinte véleményét! Nyitott szívvel fogadom őket! "

Mi nagyon szeretnénk a színész legendát újra a világot jelentő deszkákon látni, ezért arra kérjük Önöket, hogy biztassa őt néhány jó szóval és sorait egy megosztással juttassa el másokhoz is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!